Over ons

Sylvie Floryn

Een sprong maken uit je comfortzone, daar leer je het meest. Dat heb ik de afgelopen dertig jaar ervaren als directeur van diverse marketing en sales teams en als CEO van een KMO. Mijn teamleden helpen ontdekken dat ze vleugels hadden en als groep doelen behalen, gaf me steeds energie.

Als coach werk ik samen met individuele klanten en teams op leiderschap, strategie en persoonlijke ontplooiing. Met mijn commerciële en general management achtergrond ben ik resultaat gedreven. Verwacht dus geen gezellige koffieklets, maar wel een doelgerichte en actie gedreven aanpak.

Je kan terugvallen op mijn uitgebreide internationale bedrijfs-en ondernemingservaring in de FMCG sector zowel in B2C als B2B. Mijn praktische kennis koppel ik met het postgraduaat diploma Inspirerend Coachen aan de Artevelde Hogeschool Gent. Ik durf dus wel eens advies geven, maar jij bepaalt welke oplossing best voor jou werkt.

High5.coach Foto Sylvie Floryn

Wim Agsteribbe

In mijn lange loopbaan als teamleider, manager, en ondernemer, heb ik honderden medewerkers geleid en gecoacht. Door naar hen te luisteren, hun talenten te ontdekken, bij te laten leren, hen in beweging te krijgen; door vertrouwen te schenken, uit te dagen en verantwoordelijkheden te geven.

Ik werkte vooral als Sales Manager en Country Manager, en kan via hands-on coaching jouw leidinggevenden en sales teams begeleiden naar meer resultaat en succes, naar meer betrokkenheid bij het bedrijf, meer jobtevredenheid en meer samenwerking binnen en tussen teams. Ik deed een MBA General Management, en tal van coaching en leiderschap opleidingen.

Mijn stijl is zeer enthousiasmerend en motiverend, concreet, gericht op actie, waar nodig ook uitdagend en confronterend. Coachend leren leidinggeven is zo’n grote verrijking voor managers die eerder taakgericht dan mensgericht waren.

Luc Bollies

Een loopbaan kun je natuurlijk niet plannen. Door op verschillende domeinen kennis en ervaring op te slaan, bouw je die op. Wat ik nu doe is een logisch gevolg van verschillende leidinggevende functies binnen sales, trade marketing & HR inclusief internationale projecten rond learning&development, leiderschap en coaching.

Ik volgde tevens talrijke internationale opleidingen rond leiderschap, strategische opbouw leiderschap binnen een bedrijf en coaching.

Na mijn actieve loopbaan in loondienst koos ik resoluut voor datgene wat ik het liefst doe: mensen professioneel coachen. Mijn klanten omschrijven mijn coaching sessies als gedreven, resultaat gericht, concreet, soms confronterend maar altijd met zorg. Weet dat ik ook op zoek ga naar de mens achter de functie. Daar ligt de kiem van elke oplossing.

Thomas Malfait

Als project en operationeel manager, zaakvoerder en ondernemer heb ik de voorbije 25 jaar heel wat diverse teams geleid en getraind, wereldwijd en in verschillende sectoren. Van logistiek tot high-end digitale transformatie.

Ik weet als geen ander culturen, teams en medewerkers met elkaar te verbinden en tot resultaten te komen. Ik duik mee het veld in en stop niet bij de geijkte paadjes. Door mijn positieve en gepassioneerde aanpak inspireer ik tot nieuwe inzichten en ondersteun ik tijdens moeilijke momenten.

Zo krijgen organisaties, leidinggevenden en medewerkers echt impact op zowel organisatie als persoonlijke groei.

Klaar om meer resultaten te boeken samen met je team?